fredag 15 november 2013

När man inte läser sin egen post själv.

Det var min kära fru som läste posten åt mej i går kväll vilket ledde till att jag trodde att det var nästkommande måndag 18/11 jag skulle till onkologen. Och då blev det ju bråttom med provtagning i dag.
När jag kolla de nu på morgonen såg jag att det var 25/11 jag skulle till onkologen. Ingen brådska med provtagningen i dag alltså. 10 Dagar till att vänta. Luften gick ur och jag lägger mej igen.

4 kommentarer:

  1. Vilket skit, tänkte att de åtminstone var duktiga med att ge dig en snabb tid efter deras sega handlingsförmåga att ens höra av sig, men icke då. Skit igen. Hoppas ni får trevligt ikväll och imorrn i alla fall! /Monika

    SvaraRadera
  2. 10 dagar? Oacceptabelt! Åk till Uppsala!.Tänker på dig och din kamp varje dag. Kämpa på, och jag ser dig som kroniskt sjuk, nu gäller det för specialisterna att ge dig preparat så du kan vara med en massa år till. Take care // Karvonen

    SvaraRadera
  3. Håller med !
    Ring Eilert !
    /Paul

    SvaraRadera
  4. Håller med... Kolla om Uppsala kan ta emot dig. Kanske har du nån sjukvårdsförsäkring via jobbet du kan nyttja.... Kolla. Stå på dig... Och Kram på dig. // Maggan (fast inte din Maggan...)

    SvaraRadera