måndag 11 november 2013

Finväder.

Men själv vill jag helst ligga under täcket och kura. Odugligt.

5 kommentarer:

  1. Ja vad säger man i ett sånt här läge, ingen aning. Men du ska veta att vi tänker väldigt mycket på dig och dina närmaste.
    Anita, Conny & Henny

    SvaraRadera
  2. http://www.cancerfonden.se/sv/Prata/Forum/

    Eilert !
    Skickar en länk som du kanske redan har tänkt på,om inte hoppas jag att den kan vara värd att kika in på ?
    /Paul

    SvaraRadera
  3. Det blev inget av med att kura i dag Eilert !
    Jag åkte upp med en känsla av enorm sorg och vemod i dag. Det är svårt att veta hur man ska förhålla sig till en sån overklig situation, som det här känns för mej. Men som du sa, för dej är den allt annat än overklig. Den är verklig och på riktigt !!! Ringer på dörren och tårarna strömmar ner för mina kinder direkt när du öppnar dörren . Ber om ursäkt för att jag inte kan hålla tårarna tillbaka. Då tar du emot mej med ett leende och utbrister grinar du så ger jag dej en smäll.
    Efter några timmar i ditt sällskap så blir jag påmind om vad jag uppskattar din härliga personlighet. Varm, humoristisk och rak på sak.
    Tack för en fin stund mitt i all sorg och allt elände den för med sej.
    Jag kommer tillbaka vare sig du vill eller inte.
    / Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Åkte upp till dig idag Eilert, helt otroligt att det var första gången för mig! Ska bättra mig nu. Hade inte träffat dig på ett tag men det kändes som om det var igår! Såg att du hade det tufft med smärtor eller saker du inte känt förut i kroppen, trots detta den samma Eilert jag alltid känt sen barnsben, lugn och saklig och med ett skarpt intellekt. Känns skönt att fått träffa dig och att få höra om sjukdomen från dina läppar och inte bara vad andra sagt. Kul att få höra lite historier om ditt resejobb och andra minnen.
    Ska kolla upp det vi pratade om under morgondagen, känns rent ut sagt förjävligt att behandling inte kommit igång än! Fattar dom inte att det är en människa de har att göra med?! En med många frågor. Maggan, barn och andra familjemedlemmar som vill att du ska ha det bra! Vill du nåt, bara snacka eller annat, så är det bara att ringa.
    Kändes bra att krama om dig.Sköt om dig och Maggan, så hör jag av mig.
    Som jag sagt förut: Kämpa!
    /Alis

    SvaraRadera
  5. Vi har varit på besök under eftermiddagen det känns så svårt du är så ung och drabbas så hårt du har växt upp i min närhet och vi har haft trevliga stunder tillsammans.Det är omöjligt att sätta sig in i din situation jag blir så deppig.
    Kram Mats

    SvaraRadera