söndag 8 december 2013

Med små steg mot hemmet.

Mina blodvärden har nu blivit lite bättre och om det håller i sej bör jag få komma hem nästa vecka. Nu när jag blivit aningen piggare och börjat kunna äta lite lättare mat så längtar jag verkligen hem. Innan var det bättre här på lasarettet eftersom jag var i så dåligt skick. I morgon kommer sängen hem levererad från hjälpmedelscentralen. Hemma har Margareta fixat och donat med städning, flytt av möbler och nu är gillestugan förberedd för sjuksängen.
Gårdagen var fylld av trevliga besök. Det var Grannar, barn, mina barns mor och som avslutning min älskade fru på kvällsmys.
I dag har jag haft besök av mina två barn och min sons sambo, en sån trygghet att ha dom omkring sej. Nu ska jag vila mej en stund, sen kommer Margareta på kvälls besök.

2 kommentarer:

  1. Hej Eilert,
    Har följt din blogg och din resa,tycker det är fruktansvärt. Har velat skriva tidigare men inte riktigt vågat. Lärde "känna" dig då du tog hand om materialet i 86:orna, märkte ganska snart att vi tyckte lika. Ett samarbete uppstod ganska snart och vi hälpte varann, det var en rolig tid i korridoren och vid skridskoslipen. Till sist vill jag önska dig och din familj en fin tid tillsammans.
    Micke Pettersson, Ante hälsar också

    SvaraRadera
  2. Eilert!
    Som många andra har jag de senaste veckorna sedan jag fick kännedom om din ödesmättade situation följt din blogg. Även om det är omöjligt att förstå vad du går igenom så leder det till mycket eftertanke. I de tankarna har jag inte minst hittat fina minnen av dig som människa, samt blivit berörd av det fokus du har på dina nära. Besöker din sida varje dag för att se efter uppdateringar och har förstått att den sista veckan varit mkt plågsam och dramatisk. Vill bara att du ska veta att jag följer med på håll och tänker på dig och dina närmaste. Med varma hälsningar / Johan

    SvaraRadera