torsdag 19 december 2013

Spöregn.

I dag är det dags för familjemöte med palliativa. Får se vad det ger. kanske blir lite känslosamt när vi ska ställas inför faktum tillsammans. Just nu mår jag så bra att det är svårt att fatta vad som verkligen kommer att hända förr eller senare. För tillfället är varje morgon som jag vaknar i det här skicket en vinstlott.  Kanske jag hänger i över jul och nyår, om så är fallet har en dröm gått i uppfyllelse.

Kan inte sägas för många gånger. Ta det lugnt i julrushen. Njut av ledigheten och varandra. Det spelar ingen roll hur fina och roliga julklappar du ger och får när du gått in i väggen och tappat lusten innan firandet ens börjat.

2 kommentarer:

  1. Eilert,
    Hoppas att får uppleva Julen och att du känner dig så frisk man kan göra.
    När man läser din blogg så startar tankarna, om vad som är viktigt i livet.
    Förr eller senare så kommer man stå in för faktum att vi alla går åt samma håll,
    det är bara förjävligt att det skall hända människor som man tycker har lång tid kvar. Hoppas att du får uppleva de drömmar som du har kvar.
    /Pär

    SvaraRadera
  2. Hej Eilert
    Så har även vi hittat till denna sorgesamma blogg. Vi har starka minnen av dig från Korsån med sprakande nyårsnätter och någon enstaka julafton i skön gemenskap. Du har alltid varit en stor del av Korsån. T om blivit en Korsåbo på riktigt. Respekt. Varje möte med dig har varit givande med djup, klarhet och inte minst humor. Du har alltid sökt friheten. Du är som ett citat från Tranströmer: "...insjön är ett fönster mot jorden..."
    Många kramar till dig och Margareta från Monika och Hannu

    SvaraRadera